Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Kort swing i Formpipe

I November i fjor, den 24:e närmare bestämt, kom följande två signaler i Formpipe i tät följd:

Inte mycket anledning till eftertanke, utan på det hela taget en klockren signal: två olika styrelseledamöter som inom loppet av minuter köper aktier för mångmiljonbelopp, varav den ena dessutom köpt aktier för flertalet miljoner en knapp månad tidigare i samband med kvartalsrapport. Två insynsköp som dessa hade inte varit uppseendeväckande i ett storbolag som exempelvis H&M, men i ett mindre mjukvarubolag som Formpipe är det upplagt för succé.

Tack vare min bevakning – mer detaljer om denna nedan – blir jag omedelbart notifierad om köpet via mail, köper ett gäng aktier, och beundrar en snabbt stigande aktiekurs.

Enklare 14% än så här får man leta efter.

Som synes i bilden – även om tidslinjen är något utdragen – rusade aktiekursen dessa 14% inom loppet av minuter efter att köpen publicerades. Att vara snabb på bollen är alltså helt nödvändigt för att vara tidig in och ta del av den stigande aktiekursen.

Hur ser min bevakning ut för att fånga den här typen av insynsköp? Enkelt!

Insynsköp där summan överstiger 1 miljon SEK inom loppet av två dagar kommer alltså att ge mig en omedelbar notis. Vitsen med tidsintervallet är att även flera, mindre transaktioner – där summan överstiger det gränsvärde du angett – ska trigga din bevakning.

Skapa din egen bevakning – helt gratis – på insynshandel.com!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s